Vedrørende dugfrisk sammenlignet med umoderne timeregistrering og fraværsregistrering

En af de første og eneste gange jeg ever har fuppet folk, var hvor det galdt fraværsregistrering - http://danmade.dk/produkter/fravaersregistrering/, da jeg læste bachelor. Der foregik timeregistrering - http://danmade.dk/, ved at et papir blev sendt rundt i undervisningsauditoriet, hvor man protokollerede sit navn så vi ikk ville få fraværsregistrering. Flere tilfælde har jeg i de situationer registreret noget for nogle medstuderende, såfremt de ik måtte arbejde og ikke kunne komme til en undervisningsgang.

I tiden efter efter gym-tiden arbejdede jeg et sted, hvor der ligeledes blev ført timeregistrering. Tanken var ikke fraværsregistrering men tanken var at registere kollegernes mødetid lidt mere nøje. Egentligt var det rimeligt praktisk, for med systemet fik vi timebetaling i præcis den tid, vi var på arbejde.

Fraværsregistrering og timeregistrering er igen fordelagtigt, hvor jeg arbejder lige nu. Fraværsregistreringen er i dag enklere og naturligvis online digitalt siden sidste oplevelser og timeregistreringen er enkel og forstyrrer ikk arbejdsdagen. Lønsedlen er 100 procent fejlfri når vi bruger timeregistrering. Den digitale moderne tidsregistrering vi gør brug af i de her dage har jeg helt bestemt en good vibe indstilling over for.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.