Omkring træemballage, plastpaller, trykimprægnering og europaller

Det er smart at behandle træemballage {http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31}, plastpaller {http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=42&menu_nbr=28} eller europaller {http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25} til at bygge alt muligt med. Og jeg funderer som flere andre, hvor vidt jeg på samme måde kan lave køkkenbede eller perhaps noget at sidde på i villahaven af europaller, plastpaller eller træemballage. Jeg har for nyligt fået sendt et ildsted i fødselsdagsgave, og vi skal jo sidde på noget, når vi skal varme snobrød og hygge ved bålets flammer. Endvidere synes jeg, det lyder sjovt at bygge noget på egen hånd.

Mener jer derude ikke, at nogle flotte urtebede og taburetter, som jeg har lavet totalt uden hjælp ku’ være vældigt oplagt? Jeg har læst om at anvende europaller og træemballage til køkkenbede, og nogle hjemmesider foreslår plastpaller frem for europaller og træemballage. Bevæggrunden til det at er køkkenhavens spinat, kartofler og rødbede. Men bygger man med derimod plastpaller kommer der ikk til at komme nogen risiko.

Europaller og træemballage kan helt problemfrit bruges til siddemøbler, som egentligt ikke kan kontaminere urter og grønt. Jeg burde som jeg har opfanget det godt kunne kreere møbler til at sidde på i europaller og træemballage hvorvidt træet er behandlet med kemi eller ikke. Jeg er ikk så overbevist om det smarte i afsætningsborde i europaller eller anden træemballage. Til et sidebord vil jeg sandsynligvis bruge plastpaller uden imprægnering, så man kan lægge en leverpostejsmad uden at maden tager skade.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.