Nu er Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense gennemført

Er Hf Fyn, Hf Odense - http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus, eller Fyns hf-kursus interessant for dig

Ved du allerede, hvad du vil være. Det kan være, at du tænker dig at blive sygeplejerske, politibetjent eller pædagog, eller det kan være, at du går lige efter en sprogvidenskabelig uddannelse på KU eller AAU.

Uanset hvilke drømme for dit fremtidige job, du har, ved jeg, at Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn giver dig det absolut bedste udgangspunkt for at få dem til at gå i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu ved jeg, at jeg skal læse til lærer på seminariet, og jeg er helt sikker på at jeg kommer ind.

Ved du ik endnu, hvad du kunne tænke dig arbejde med om nogle år? Det vidste jeg heller ik, da jeg først startede. Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn giver adgang til mere tid til at vælge. Så skal du nok komme det nærmere.

Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn – Gå efter dine drømme

Går du ud af 9. klasse til foråret, og drømmer du om at fortsætte videre på en HF på Fyn med bjerge af retninger? Såfremt du gennemfører din Hf midt på Fyn hos Hf Odense, Fyns hf-kursus eller Hf Fyn, så kan du vælge hf-en til lige nøjagtig det studie, som du vil ind på! Jeg er glad for den beslutning.

Som noget ekstra ved siden af den klassiske HF , hvor du kan vælge valgfag på A-, B- og C-niveau, tilbyder de på Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn endvidere liniern: Pædagoglinjen, Sproglig hf, Politilinjen & naturfags- og sundhedslinjen. De er specielt skræddersyede til bedst at forberede dig til det studie du gerne vil ind på.

Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense adgangskrav

Vil du at læse en Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du opfylde en masse adgangskrav. Går du ud af 10. klasse til juni, skal dine lærere overveje, om du på nuværende tidspunkt kan tage en Hf-eksamen. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan begynde på hf’en hos Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn. Det var jeg nødt til ikke så ubehageligt, som det lyder.

Er du gået ud af folkeskolen for over end et år siden? Så bliver du bare indkaldt til en optagelsessamtale, hvor Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense så ser på dine faglige og personlige kvalifikationer.

Det er prøven værd at få en plads på Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.