Med efteråret hænder der et et krav til halloween kostumer, halloween pynt og tyroler kostumer

Vidst er undertegnede ude i god tid, men jeg ordner i lang tid den bedste fest på året: festen til halloween. Passionen er gigantisk for halloween, halloween kostumer - dramashop.dk/halloween/category/kostumer-og-tilbehoer-halloween-11 – og halloween pynt. Udklædning, uhygge, klam mad og chance for at gøre underne forskrækkede … what’s not to like.

Noget 2. jeg grubler her til efteråret er smarte tyroler kostumer - dramashop.dk/kostume/category/tyroler-67 – . Jeg planlægger at tage til Munchens oktoberfest, min kammerat Ruben udtalte så, at tyroler kostumer vil være et must have. Jeg er frisk. Så inden efterårsmånederne bør jeg have styr på både halloween pynt, tyroler kostumer og halloween kostumer. Jeg regner med at genbruge udvalgte dele selv, imens andet bliver shoppet i webshops eller hos forhandlere der forhandler halloween kostumer, halloween pynt og tyroler kostumer.

Gud ske lov er undertegnede ikke solo blandt mine venner, som at der storshopper halloween pynt og halloween kostumer. Min overbo Rita og jeg pynter gerne hele villaen med halloween pynt i diverse former. Og jeg og hende dyster nok lidt vedrørende at hoppe i de sjoveste halloween kostumer. Hun er den der vil sammen med undertegnede til ølfest i Munchen, jeg og hende skal absolut more os i tyroler kostumer. Andet kan ikke komme på tale!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.