Lejeboliger eftersøges – Nærmere bestemt lejebolig Østerbro & Lejebolig Hellerup eller lejebolig Vestsjælland plus Lejebolig Sydsjælland

Jeg er meget en urban pige, der finder glæde i Østerbro og at ligge i Fælledparken. I stedet ævler søs om at få sit første barn før kæresten bliver midt tyverne, og hun vil helst leve i en villa som har køkkenhave og gensigt tilhørsforhold. Begge leder vi efter hyggelige lejeboliger {nordichousing.dk}, men vi skal nok ik liige traske i fælles søstrebolig, som vi Vi bør nok ikk liige bo i kollektiv, selvom at hende og jeg begge 2 søger efter lejeboliger. Så jeg går efter lejebolig Østerbro eller lejebolig Hellerup {nordichousing.dk/lej-en-bolig/hellerup-og-omegn}, hvor du er nær ved Kbh, men dog ovre i den ”pænere” del af København. Og Charlotte-Amalie går efter et styk lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Sydsjælland {nordichousing.dk/lej-en-bolig/sydsjaelland}. Til gengæld er os søstre på samme sti om at de lejeboliger skal være placeret på djævleøen. Thihi.

Min søs & jeg er begge to i gang med at spejde lejeboliger for tiden. Jeg og min søster har småsnakket om at jeg og hende kunne søge lejeboliger i fællesskab hvor vi kunne have logi sammen eller i det samme lokalområde. Men idéen funker virkelig kk. Mig og min søster er ganske forskellige, og hvor bymusen her ser mig om efter lejebolig Østerbro eller lejebolig Hellerup, så internetsøger min søster efter ”lejebolig vestsjælland” og ”lejebolig sydsjælland”.

Lejebolig Vestsjælland og lejebolig Sydsjælland eller lejebolig Hellerup/lejebolig Østerbro. Min søster og mig taster en forskellig drømmeplacering ind når hende og jeg opslår de lejeboliger, men vi kan støtte hver andre med at have styr på de bedste formidlere af lejeboliger samt regler for fremleje og lejekontrakter.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.