Jeres udvalgtes ekspertise inden for slibebånd, slibeskiver og slibematerialer er vidst temmelig lille

Yours truly fatter ik meget om slibeskiver [http://katalog.prebenz.dk/slibning--slibeskiver], slibematerialer [http://katalog.prebenz.dk/slibning] og slibebånd (http://katalog.prebenz.dk/slibning–slibeband). Men min helt nye praktiske gris af en mand bruger sådan noget værktøj i sit job. Slibeskiver, slibematerialer samt slibebånd kan du benytte til bl.a. gulvarbejde eller til polering af et eller andet, hvis jeg altså har fattet det min mand forklarede som han mente dem. Slibeskiver og slibebånd kan man vidst på samme måde benytte på andet værktøj.

Redskaber & håndværk er vidst ikk spidskompetencen for mig. Kæresten udfører forskelligt arbejde ude hos en gulvmand og hos en haveanlægger. Så han benytter maskiner, slibeskiver, slibematerialer og slibebånd i arbejdet med at tilrette og pudse sten og fliser og høvle gulve med mere.

Jeg har allerede fået forklaret af Holger, hvorledes han anvender slibebånd, slibeskiver samt slibematerialer til hans arbejdsopgaver. Og at han og kollegerne tillige anvender slibematerialer, slibebånd samt slibeskiver ifm jobbet med lægge terrasser og ordne have. Ikke så få i vennegruppen overvejer at få hus og have, så det er nok ikk en dum viden at have.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.