Jeg har haft glæde af Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense

Er Hf Odense, Fyns hf-kursus eller Hf Fyn {http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus} interessant for en af mine læsere

Uanset hvad for nogle drømme for din uddannelse, man har, ved jeg, at Hf Odense, Fyns hf-kursus eller Hf Fyn giver dig det mest optimale udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. Det gjorde mine drømme faktisk for mig, og nu ved jeg, at jeg skal søge ind på uddannelsen til lærer på seminariet, og jeg er helt sikker på at jeg bliver optaget.

Måske har nogle af jer læsere i flere måneder haft helt tjek på, hvad du drømmer om at arbejde med. Det kan tænkes, at du håber på at blive politibetjent, sygeplejerske eller socialpædagog, eller måske går du uden tøven efter en naturvidenskabelig uddannelse på uni.

Er du lidt usikker på, hvad du vil arbejde med senere hen? Det var jeg heller ik klar over, da jeg blev færdig med folkeskolen. Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus giver dig 2 år til at mærke efter. Så skal du nok komme det nærmere.

Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn – Gå efter fremtidsdrømmen

Afslutter du folkeskolen til sommer, og drømmer du om at studere videre på en HF med overdrevet mange muligheder at vælge imellem? Studerer du din Hf i Odense hos Hf Fyn, Fyns hf-kursus eller Hf Odense, så kan du selv styre HF’en til akurat den uddannelse, som du drømmer om at blive optaget på. Det var det rigtige for mig.

Som supplement til den almindelige HF , hvor der er valgfag på A, B og C, tilbyder de på Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus desuden målrettede linjer: Pædagoglinjen, Sproglig HF, Politilinjen samt Naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er disse linjer skræddersyet til bedst at berede dig på din drømmeuddannelse.

Adgangskrav til Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense

Vil du gerne at tage en Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så er du nødt til at matche en række adgangskrav. Afslutter du 9. klasse til juni, skal underviserne overveje, om du kan læse en HF-eksamen. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt, at komme til optagelsesprøve, før du kan tage din HF hos Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense. Det skulle jeg slet ikke så nederen, som det kan lyde.

Er du gået ud af 9. klasse for over end et år siden? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus så tester dine personlige og faglige kompetencer.

Det skal du helt fint komme fint igennem, så du/I kan starte op på Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.