Jeg får virksomhedens regnskab under kontrol af en bogholder fra et vikarbureau

I mit lille få-personers firma benytter jeg en bogholder » ipregnskab.dk/bogholder, hentet fra et vikarbureau » ipregnskab.dk/vikarbureau, der kan kringle det løbende regnskab » ipregnskab.dk,. Jeg har ik mine evner inden for matematik og regnskab. Så et vikarbureau er helt sikkert guld værd, når der udsendes en fleksibel og kvalificeret bogholder til at skrive mine regnskaber. Det er efterhånden 3 år siden at jeg påbegyndte at ringe efter en bogholder fra et vikarbureau til regnskab i min geshæft.

Da undertegnede var uvant blogstarter fik jeg hurtigt brændt mine fingre på virksomhedens regnskab. På det tidspunkt skete det at min veninde betroede om et vikarbureau hun havde hørt om, hvor det var muligt at få en rutineret og fleksibel bogholder, som at der tager hånd om firmaers regnskab langt hurtigere end man selv kunne. På den måde kan du undgå at bikse med det helt alene. Jeg kunne have gået efter en bogholder, der arbejder freelance til firmaers regnskab, men jeg præfererer at nemt at kunne få en bogholder gennem et vikarbureau, hvor jeg er forsikret om, at de har tid, i de timer jeg mangler det.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.