Find lejebolig/Boligudlejning/Udlejning af bolig

Lille mig kan overhovedet ikke vente til jeg ska’ movere fra pigeværelset når gymnasiet er overstået, hvorfor jeg er indledt med at søge på boligudlejning, udlejning af bolig & søgeord i samme dur. Projektet Find Lejebolig er egentligt min personlige idé. Far foretrækker at de køber en lejlighed til mig imens jeg ser mere på udlejning af bolig. Far er jo blevet forvisset om det af rådgiveren i banken. Men så er det jo bedst at være fastlagt på, hvor jeg gerne vil bo fremover. I forhold til udlejning af bolig, så vil at rykke i andelslejlighed, hvis den unge ikke regner med at blive i boligen i mindst 4 til 5 år. Og så mange år ud i fremtiden aner jeg da ikk’, hvor jeg skal hen. Det kan hænde at jeg ville foretrække at studere og leve i Aalborg og gå efter boligudlejning i det område. Eller det kunne være, at jeg starter på på et studium, det er bedst at jeg find lejebolig og bor.

Den fine dag jeg moverer hjemme fra mit pigeværelse ser jeg determineret frem til og jeg hælder mere til ideen omkring boligudlejning i stedet for bo i en 2-værelses andelslejlighed. Med udlejning af bolig bli’r jeg med større frihed, og på samme tid kan jeg opsige lejligheden i samme øjeblik jeg ønsker det, når starte flytte og find lejebolig, så fremt undertegnede for eks. drømmer om at på en videregående uddannelse eller måske opstøver en kæreste der lever et helt andet sted.Min moster lever her i øjeblikket i en andel imens hun kører over to timer hver dag, fordi hun ikke kan få solgt lejligheden. Det er en historie der er en skyld i hvordan jeg helst vil have udlejning af bolig og startede egen Find Lejebolig efterspørgsel. Jeg har intet begreb om, hvor jeg kommer til at gå på universitetet, eller hvilket sted jeg ser mig selv bo hvis vi tænker tre til fire hen i fremtiden. Derfor er udlejning af bolig bedre for mig frem for at købe fast ejendom.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.