Er I ligeledes på udkig efter pæne lamper til hyblen..?

Uhh, jeg har ventet på at måtte åbne op for denne glædelige nyhed alt for længe, føles det cirka ligesom. Spændte mig har været helt vildt glad, men nu er det endelig officielt, så I skal selvfølgelig være blandt de første til at høre om nyheden!

En dejlig bolig, som jeg har glædet mig til at besidde i flere sæsoner, har jeg for nylig købt! Enorm føles lejligheden samt velholdt, med et lyst badeværelse såvel som en altan, som jeg glæder mig til at anvende til sommer. Den ting som er tilbage på dette tidspunkt, er simpelthen nogle lamper - http://www.lampeguru.dk/ – , for jeg har egentligt fundet samtlige af de møbler, som jeg mangler. Jeg har fået fortalt, at det nu virker ret vigtigt hvad for nogle lamper, der er i et hus.

Af den årsag at de jo ruinerer indtrykket af hele hjemmet, skal man ikke udelukkende bestille de mindst dyre lamper, men umiddelbart skal der selvfølgelig findes lys hvor det virker nødvendigt. Jeg overvejer, at jeg eventuelt kan købe designede lamper til spisestuen – eventuelt et par House Doctor lamper til at hænge over sofabordet. De der spotlight lamper samt lamper under skabene, der giver lys helt ned på køkkenbordet, vil jeg helst have i køkkenet. En prægtig lysekrone, som har mulighed for at give folk en god velkomst til boligen, havde jeg faktisk funderet på til gangen. På badeværelset hænger der i forvejen søde lamper, så dem er jeg ikke nødt til at at skifte ud.

At finde et par stående lamper til TV-stuen og soverummet, som man f.eks. bør bruge til at læse bøger, kan samtidig betragtes som værende en fremragende tanke. At de fineste lamper er i stand til at forbedre min lejlighed, tror jeg på, samtidig med at jeg ikke behøver være i mørke.

Nå, skønne følgere? Vil I hjælpe med at lokalisere de helt rette lamper til mit spritnye, flotte køkken? Be’ be’!? Undertegnede er ikke så tryg ved at implementere fotografierne af villaen herinde. Men hvis altafgørende, sender yours truly naturligvis gerne dokumentation af min stue på mail til jer. Sæt i gang..!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.