Der findes ik’ noget mere herligt end et behageligt velour sæt…

Hurra, jeg ønsker at fortælle Jer den fortrinlige nyhed, at min veninde fra uni er med rogn. Hun har i lang tid gerne ville have et lille pus, og nu går hendes store ønske endelig i opfyldelse! På næste fredag er vi indbudt til hendes 33-års-fødselsdag, & det bliver rigtig sjovt… Både hele hendes familie og venner er blevet inviteret, så der kommer virkelig mange personer. Jeg har for længe siden bestemt, hvad jeg ønsker at forære hende i fødselsdags-gave! Jeg vil forære hende noget fortrinligt tøj, som hun kan iføre sig mens hun venter barn… Jeg ved nemlig, hvor meget det har af betydning at have tøj på mens man venter sig, som er dejlig blødt.

Sydpå er en maxi kjole , http://pk-fashion.dk/37-maxi-kjoler, et godt valg, fordi den er løs og luftig, & ik’ strammer den gravide mave! Hun har ligeledes igennem længere tid indviet os i, at hun rigtig meget kunne bruge et lyserødt velour sæt , http://pk-fashion.dk/16-sportstoj-veloursaet, , så det har jeg i sinde også at købe til hende… Et behageligt velour sæt er super godt om eftermiddagen, hvor man skal købe mælk… Endelig vil jeg tilmed finde en super buksedragt , http://pk-fashion.dk/51-buksedragter, til hende, fordi jeg ikke er i tvivl om, at en buksedragt ligeledes er super god til en dame, der venter barn. Dengang jeg ventede barn var jeg jo nemlig begejstret for min!

Mit fødselsdagsgaveindkøb kommer til at foregå på lørdag… Hele den tidlige aften har jeg fri til at lokalisere den flotteste maxi kjole, det lækreste velour sæt, & endelig håber og beder jeg til at kunne finde en klassisk buksedragt! Jeg tror, at den buksedragt jeg skal forære hende, uden tvivl skal være en, hun både kan bruge til arbejdsmæssige møder & festlige lejligheder. For jeg mener egentlig, at det er helt nøjagtig, hvad en super buksedragt kan: dén kan ”styles” på flere måder, og hermed bruges i forskellige kontekster. Og dét synes jeg er rigtig smart.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.