Dengang jeg tog på efterskole i 8 klasse var jeg eftertragtet!

Desværre har vores dreng ik brudt sig om at være i sin folkeskole..! Der har længe været en dårlig social kultur. & beklageligvis kæmpet mod mobning! Det har virkelig været hårdt! Jeg har været grædefærdig talrige gange, & det har han selvfølgelig også været… Vi har nu til formiddags endelig indset en fortrinlig løsning på dette problem. Vi har afgjort med hinanden, at han rejser på efterskole i 8 klasse… Det er om mindre end et år, så han ska ikke holde ud ret længe endnu… Vi er alle vildt tilfredse med denne plan! Egentlig var det vores pusling, som kom på idéen om efterskole 8 klasse [http://www.kongenshusefterskole.dk/2-nyheder/nyheder/226-8-klasse-pa-kongenshus-efterskole.html]… & os som forældre var begejstrede for forslaget, da han indviede os i det, for snart elleve måneder siden… Jeg har kun hørt gode ting om at tage på efterskole i 8 klasse, så jeg er ik spor nervøs. Jeg er fuldstændig sikker på, at det bliver en ovenud god oplevelse for ham.

Vi har helt ærligt det luksusproblem, at vi ik’ beslutte os for, hvilken skole, vi skal sende ham på… Der er en million efterskoler, & jeg har ihærdigt prøvet at danne mig noget overblik, men jeg føler, at det er svært… Så jeg beder til, at I er i stand til at hjælpe mig med at opspore en super dejlig efterskole 8. klasse! Jeg har hørt, at det ik er alle former for efterskoler, som kan offerere undervisning til en 8. Klasser, så glem ik, at det jo altså ska være en efterskole 8 klasse… Grundlæggende beder vi til at kunne finde frem til en efterskole 8 klasse, som offererer håndboldundervisning. Det elsker han ovenud meget, og det har hjulpet ham koloenormt meget, når han har været trist… Så det ville være fantastisk, hvis vi kunne finde frem til en efterskole 8 klasse, som kan hjælpe ham med at arbejde på sit talent…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.